Auteurs

Corona de Wert en Geert Poort zijn de auteurs van de bestseller Handboek webredactie (meer dan 9.000 verkochte exemplaren). Handboek Online Redactie is de uitgebreide opvolger.

Corona de Wert

“Vanaf het moment dat ik leerde lezen en schrijven, ben ik gegrepen door de mogelijkheden van taal en communicatie. Internet doet daar nog een schepje bovenop. Een logische keuze dus om van online communicatie mijn werk te maken.”

Corona de Wert
Corona de Wert helpt organisaties en professionals om meer impact te maken met (online) communicatie – als trainer en adviseur. In haar bedrijf Dommel Communicatie bundelt ze vakkennis, praktijkervaring én haar lol in taal en communicatie.

www.dommelcommunicatie.nl
corona@dommelcommunicatie.nl
@coronadewert
linkedin.com/in/coronadewert

Geert Poort

“Online communicatie heeft mij vanaf het begin geboeid. Wat zijn de ontwikkelingen, welke vaardigheden vragen ze en wat betekenen die in de (werk)praktijk? Antwoorden geven in klare taal is mijn drijfveer – als trainer, coach en adviseur.”

Geert Poort
Geert Poort is trainer en adviseur in online communicatie. Met veel plezier ontwikkelt en verzorgt hij opleidingen en coacht hij communicatieprofessionals in organisaties vanuit zijn bureau Poorttaal.

www.poorttaal.nl
geert@poorttaal.nl
@geertpoort
linkedin.com/in/geertpoort

Handboek Online Redactie is verkrijgbaar via de (online)boekhandel.
Of bestel direct voor € 34,99 bij Managementboek.nl.